***

*   *   *

                Отцю духовному Олегу —
                з любов’ю

Залиш місця дитинства.
Всіх залиш.
Серце — на горах
в Галилейськім морі...
Одне є Слово,
що устам говорить...
Увійде Бог! —
з Бог-Словом — полетиш!
В покорі Богу —
не піску в покорі.


Краї за обрії,
краї за обрії! —
Він розмикає лиш.
Бог серця, Бог надії, Бог любові!
У росах окриляє Вишній
                слово!
Цвіте у серці Божа мова,
тож мову тріснутого глиниська
залиш!!


Де тихе батьківщини слово??
Ти в Назареті.
І простий як гріш!..
Та люд! із скелі скинути готовлять...
Але летиш Ти словом,
Ти не в безодню полетиш!

Де тихе батьківщини слово?

25.04.2013


Рецензии