Глибоко

Мене переправте в камінь
І все — переплавте в слово
І гаряче стану молитись
Та й вірити теж спочатково
Спочатку було Бог-Слово

Від ранку і дням ходити…
Від досвітку — в тінях парою
Камені моря клацають
як фотокамери!

Як серцем жити?

Щоб серцем жити!
Бог перебирає мов Вічний Жид
Перлини дорогожитностей

10.09.2013


Рецензии