***

*   *   *

                Богу серця мого присвячую

Щастя не бачить людина –
доки щастя не встане
в очах людини.
Драми і драми! –
доки вони
не всі з нами, –
скраю раю!

Раю –й не бачить людина
а він є –
доки рай
не засяє
в серці людини.

Христос сяє
в раю між вами...
чорне тло темніє драмами!
Во-Істину воскрес!!

29.04.2015


Рецензии