Дорога

                Тобі, дорогому Климу

Дорогий я, коли я люблю
золотий я, степи навикальні
молодий, коли тану з жалю!
і засніженим серцем не сплю
і до неба молюсь, і молюсь,
дорогий я — коли музикальний...


я — язик для усіх батогів
ця розніжена біла стіна є
заспівають — хто і не чекає!
заструмлять свою бурую кров
до богів
вона бурха в гарячий
язик! заспіваєм
...Бо дорога — як повість —
як друк в два рядки у степу — дорогая...

3.10.2011


Рецензии