Озерн хвил наб гаючи баси по шиях...

*   *   *

Озерні хвилі — набігаючи баси
по шиях гусячих в здоров’ї несучись
А вся краса —
бо ти ще не їси —
єсть звільненням
народження мелодії краси!


Гелгопружиняться!
На травах пасучись.
А ти посидь —
Гуси нагнулись — розбігаються баси

05.05.2010


Рецензии