День вдягнувся в сорочку любов Тво...

День вдягнувся
в сорочку любові Твоєї
Що робитиме в схиленні пліч до землі?
День погладив по птицях
вони по мені
Рано пісня тече течією
Розгоряється пісня і дзьобики плавить малі
Але й пісня — крізь дихання
світле Твоє…


І ось я розгорну на столі манускрипти
Що їх встигла мигцем і розкрити
й закрити
І ось встала сама з меду-сну
доня —
скрипка
Подивовані руки мигцем подає…


Хтось вдягнеться в любов! З днем -
у білеє
плаття своє

02.06.2010, сад


Рецензии