***

*  *  * 

Бах — в Небі,
в своїй розсаді!
Бах — де Бог;
Бах тут, в барі? значить,
і Бог, — удвох:

і алкані
висковзують
на вулицю...

бочком, — до аду...

і в барі чисто!
От що значить Бог!!

12.02.2011


Рецензии