***

*   *   *

Що робить вранішня верба
біля млина? —
А в найгустішій кропиві
найсолодша малина!

Пекли чи ні?
Пекли — чи ні!
Вільга стежина… —
Там в найгустішій кропивні
найсолодша — малина:
ні, ну я вибухну! Ви що,
дурні? вам не гаїться?
Буває так — у чортівні
Бог лиш
і усміхається!

Земля і пасми
і земля —
і все звисає!
Як єсть солодша та,
Верхів любов, —
вона спасає…

Великодушності — шпаки
                не забувають.
Великодушність! Задом стежки…
              пробиває!
Та —
верба знає.

24.06.2010


Рецензии