Подай ръка

Автор: Генка Бгданоав

Подай ръка! У мен  преливат
и нежни чувства и тъга.
Във вените ми се разлива
една вълшебна топлина.

Трепти у мене неспокойна,
красива като цвят любов.
Душата ми е птица пойна,
а песента й – страстен зов.

Подай ръка! Така жадувам
до теб щастлива да вървя.
Любов в очите ти сънувам
и тя ме къпе в светлина.

Подай ръка! Към теб протягам
една любяща, топла длан.
Мигът на първата ни среща
навеки ни е свързал, знам!


Рецензии