Спаси ме, Любов!

Автор: Генка Богданоав

Спаси ме, Любов! Спаси ме от мене самата.
Придай смисъл нов на този трепет в душата.
Научи ме, Любов, как със мечти да живея.
Придай смисъл нов, на това , за което копнея.

Увери ме, Любов, че пламва пожар от искрата.
И че пламъкът нов ще събуди у мен  сетивата.
Докажи ми, Любов, че във живота ни кратък,
всяка дума е зов, всяка  топла ласка е сладка.

Спаси ме, Любов! Спаси ме от мене самата!
Нека поривът нов да разпери за полет крилата!
Утоли ме, Любов! Душата ми вечно жадува.
Нека поривът нов сърцето ми да разлудува.


Рецензии