Ти ли похити сърцето ми?

Автор: Генка Богданова

Кажи ми, ти ли похити сърцето ми?
Не, сърцето си сама ти подарих.
Но с него и мечтите ми обсеби!
Не, мечтите си сама ти посветих.

Дойде при мен като стихия огнена.
Аз пламнах, изгорях и се стопих...
Което бях – остана в спомена.
Душата ми превърна се във стих...


Рецензии