Ось Ти гласи, гласи даси на св т прозоро...

*   *   *

                Отцеві Небесному
                присвячується


Ось Ти гласи,
гласи даси
на світ прозорої великої
краси

Шумлять, шумлять великії
ліси
і хмари білої яси
і хмари білої яси
біжать
Ти сам їх обновив єси!


Великий Отче Ти!
                дух вознеси!
Бо я люблю
Тебе люблю
Тебе в душі благословлю
і зорі у воді явлю
тихо-покірливий
тихо-покірливих:
на дні
найменш
поширений єси...


Шумлять у липні доброчиннії —
                ліси!
Мій край — Твій край,
«моє» із мене вигоряє!!
хай наливається розмай,
що Тебе світ благословляє,
крізь Тебе й мене — хай літак
                літає —
хай веселиться коровай —
Ти знаєш!
Ти в нас!
Хай вище сонць
любов
     перебуває!!

19.07.2016


Рецензии