що н кому не в домо до мене приходить...

*   *   *


що нікому не відомо
до мене приходить домик
громом серця ударений


ніби в льодах блакиті
ниті
безсмерть безкарних
де були молодими
де дім є
спаленого Ікара...

18.11.2011


Рецензии