Зв дти видно, що ос нь жовта й...

* * *

Звідти видно,
що осінь жовта й червона.
Звідси видно — в просвіти
мигають вагони.


Згори видно
лісища, містки і села.
Звідси видно — що сонце веселе?!


Звідси сиплеться лист
за листком
в предковічне
звідкись знати
що; серце — і вічність...

29.10.2015


Рецензии