***

*   *   *


                Християнському поетові
                Івану Лужину присвячую

Летить безсмертя
крізь
безсмертні види...

А скільки я сходинок сотворив
їх всіх донизу
кріпить Христа видих:
спасайтесь
в мені вдихи — догори:
летіть
безсмертні краєвиди...


Летіть — хто в місті незумисно злий!
кропіть слізьми — поля, поля й поля!
Бог видихнув і воду злив
та й на руку мою зілляв
що бачу? гори і земля!


Ходжу по небу
поки сил не стане
допоки груди дихань заболять
сходить на горах — і побачити: летять!!
вдаль пропускать
красиві птичі каравани


Світле безсмертя — крізь —
безсмертні види...

6.9.2011


Рецензии