Та любов

Ті слова, які ми
не сказали
серцем серцю —
обходять предовгі вокзали...


йдуть до потяга!
схоплюють лик
для довіри
вірять
вірять — послухайте їх...


гладять
вагони по шкірі
ніс чухкує, — не буде,
нема небезпеки…

все — слова,
які в серці скривали
їх є голка — в глибини
в деко
декого...

А десь запахла ковбаска...

3.9.2011


Рецензии