***

Плачте, ошука;нці, що багаті.
Пісня Сонця — вірус
                виганяти!!
Хай вогонь ввійде
До серця як до хати!


Вогонь-Слово —
Не беззубість, а зубатість!!
Що ж, цвіли ви, та —
                не дуже:
тут любов —
             і відпадають
із облич білі листи напружень...


Пускай серце — бо літати
                хоче!
І — квітучі очі!..

22.01.2016, свято Соборності України


Рецензии