Кал бри

       Калібри


                Ісусу Христу  присвячується


Єсть в Занебессі
найбільший калібр
хто за Христа
себе не жалів


Є й на землі
робота проста
одкалібруватися
у Христа!!


Ніша?
Пуста.

13.04.2016


Рецензии