Р ч

         Річі

                Ісусу Богу мого серця
                присвячується любов’ю

Ще зранку
у небі
пливли
білі кралі

й тремтячі серця
у дзвони невидимі
крали!

І ми — черезсмужні —
гули
в потойбічнім
вічне — не вічне
вічне — не вічне
вічне

Ай! — вічне! — нас
крильми
у небо здіймає..
Бо вічне — безсмертя
що завжди літає!
Та й вічне — у Бозі —
що серце
черкає...

не вічне —
додолу
спускає
І вічні
й дзеркальні
що чують нас
у потойбічнім
нас чують
і ми скрізь
запалюєм Богові свічі

Бо грієм серця
запалились серцями —
лиш річі

стиск
серця
і рідше
і рідші...
і рідше

25.06.2016


Рецензии