Та ни верх в храму

       Таїни верхів храму


І невже розстроїлись духовнії?
Що кладе Отець нам пальці –
вогняні
На серця –
і підгорає сво;лок днів!
І мирно зазвучали б в Дух, –
тактовно…


Ви примовкли… думали буй тур.
Так?
а хто Отцеві не впоко;риться?
«Дехто тут—за промальовки
верхотур; –
Ви лишіть – зі Мною ще побореться…»

Й видно:
інші  —  шур-шур-шур…

19.10.2006


Рецензии