Вересневий дзвiн лунаe

Вересневий дзвін лунає,
Звідусіль - веселий сміх...
Дивна осінь закликає,
На шкільний ступить поріг.

Спочивать забралось літо,
В ряд стиснулись першачки...
У руках - красиві квіти,
У портфеликах - книжки!

Розпочав директор виступ -
Привітав усіх гостей,
А по тім - малі артисти,
Розважать взялись людей.

Річь свою сказав Андрійко,
Для коханих вчителів.
Файна дівчинка Марійка,
Почала свій щирий спів.

В пісні цій - любов до школи,
Батьківщини і батьків...
До дідусика Миколи,
Що писати " мир " - навчив.


Рецензии
с новым учебным годом...
с уважением Юрий.

Юрий Кузнецов Дмитриевич   05.09.2017 17:31     Заявить о нарушении
Благодарю. Взаимно. Вдохновения и тепла! С ув.

Раиса Андрейчук   05.09.2017 18:00   Заявить о нарушении