Shire - Elegy, album Light sadness, 2017 рус. Элег

1. Light won't light without you
Is can't be but the true!
How can it be and why?
I want to hear in
The night.
2. My emptiness is sad
In silence, I feel bad
No my place from now on
Deep in a heart to you...

Chorus: Ain't no more words...
I feel no more
A pain, a joy,
And something fore.
There is no love,
There is no mistfortune,
But there is no happiness either!

3. Wraiths...
Oh! Reminder of the past
They flash in dusk so fast.
I fall asleep at noon
After have watched the moon.

Chorus: Ain't no more words...
I feel no more
A pain, a joy,
And something fore.
Ain't no more world
All is no real
Repeats every day again

Bridge: I just awatin waste best days.
On my face
there are traces of past nights
When didn't close my eyes.

Coda: Light won't light without you
...Do not light without you
No light without you
All useless!

авторский перевод:

1. Свет не светел без тебя
Небыль? - правда твоя.
Как это, почему?
В ночи узнать хочу.
2. Мне грустно - я пустой.
В тиши я сам не свой,
И части нет моей
В недрах души твоей.

[Припев] Нет больше слов:
Я изнемог
Ни боль, ни радость -
Вот итог.
Любовь прошла:
Несчастья нет,
Но впрочем,
Да и счастья тоже нет!

3. Тень напомнит о былом -
Мелькает тень кругом.
Но только лишь луну
Проводив, я усну.

[Припев] Нет больше слов:
Я изнемог
Ни боль, ни радость -
Вот итог.
И блекнет мир.
Такая стать -
Всё повторяется опять:

[Мост] Я коротаю дни.
На мой лик
Легли следы прошлых ночей -
Я не смыкал очей.

Кода: Свет не светел без тебя
... Не светит без тебя
Нет света без тебя
Сплошная пустота!

11.07.2016, правка 30.08.2017


Рецензии