Початки

10.11.2012

Нeстримний біль, гірка
печаль,
І смутку тихий порух...
Втікало щастя в синю
даль,
Йшло в далину прозору.

В обох серцях убивчий
біль,
(А може лиш в одному?)
Бо від кохання тільки тінь
У мареві святому


Рецензии