Не л зь в оч, принадо, бо не бачу...

*   *   *

Не лізь в очі, принадо,
бо не бачу саду
тільки градус набігає —
у вино звертаю


Скільки грон я накидаю!
Бог такого й не чекає
ціну кращу від токаю
тихо золотом вертає


Як я видряпавсь на небо?
Світле золото скидаю!
Прийдіть, душі раді, –
ми Христові виноградини

5.10.2012


Рецензии