Рапсод я-пр мавера

       Рапсодія-прімавера

Який сей — з’єднаний
                вселенський хор!
Припутані ліси!
Засніжені — як узники...
Поставлено над рядом стовбурів
                немов опор —
ряди із музики!
ряди з моєї музики...


Це я —
це я дождався кар
                це я розплаканий
роздягнений для раю
й отвержений! — як з хмар Ікар —
і одзвучу,
і одспіваю...


І одзвучу
і край цей одспіваю
І одзвучу
і тим — зігріюсь
позвільняюсь...

І покаюсь.

10.02.2013


Рецензии