В тер. Дашка

      Вітер. Дашка

                «Любов не залежить від часу...» (св. Силуан)

Любов обминає причілок —
з гри грив
двори напинає —
щоб звук говорив
Сміялася Даша
а сміх все літав
свята без піддашшя
стоїть висота


Копійка брязчить
в ній армійський устав
а звук не звучить
і стряснуться міста...


любов семикратніш
гранат РГД
сховайся — за брата —
вона не прийде

10.3.2012


Рецензии