Чи зна те

Як святий Пантелеймон
у серця
доторкає
чи знаєте?


Знали б — стояли б …
всім, що нітрохи не спить
медсестрами
шмонами
на нагір’ях схоронами
веснами
під нагір’ям омонами
шпильками
сексти омонімів
заводними шпіонами
і воронами —
цим, що не спить!


...що я не натисну —
видно як не до сну
видно!
йде Пантелеймон
в святую Весну

26.11.2010


Рецензии