Ос нн крапл

      Осінні краплі


підлісок
він малюк в сльозах –
це чує
як ліс
осінньо концертує...


одземки
одтискають ніч
а п’ятки взяті в білі руки
і стовбурі торкнулись мук
і в дрожі їх
основа звуку


це молоде
в теплі
в сльозах
а чує –
як вік
останнім
концертує


потягну звук
мов вітр з сосен віоли
що обібрали моє серце
голе
бо я люблю
та люблю з болем –
нижу дріб слави
у –
божественні глаголи


і просіки
дослідно низьке
чують
то ліс осінній
темно концертує!
а чим з темнішим
в сльозі
по дорозі –
просвіт світліший в Бозі...

Амінь.

25.9.2008, віддання свята Богородиці,


Рецензии