Кол з з образом

       Колізії з образом


«Поверни як пораненого
обличчям до неба,
Інакше —
я буду очима в землі»
Повернули Отцеві
заблуканого сина
світ із святими змалів


Порябілому вітчиму —
океан! відчинять
замикайте...
тріски кораблів


«Поверніть як раненого
обличчям до Неба —
бо інакше застрягну обличчям
в землі».
Море хвилі регіт
море хвилі скрегіт


вітчим регіт зубами закусив
кого ти просиш?
Отця попроси

08.11.2010


Рецензии