Весна - цариця на дворi

У черешневому саду,
Гудуть хрущі поза віконцем...
А я у полечко піду -
Вплету в віночок, з квітів, - сонце.

Синіє небо угорі -
Красиве, наче на картині...
Весна - цариця на дворі,
Собою звеселяє нині.

В зелене вбралася земля,
Заворушились звірі в лісі...
Лунають співи солов*я
І в*є гніздо горобчик в стрісі.


Рецензии