У свято Першого вересня

Чекає всіх привітна школа,
Заждались в класах вчителі,
Чистенько, затишно довкола -
Спішать школярики малі!

В руках портфелики тримають -
Ще повставали до зорі...
Вони й писати трохи знають,
Слова читати в букварі!

Ідуть щасливії на свято -
Ось, ось і дзвоник задзвенить...
Несуть віршів й пісень багато,
Щоб Перше вересня зустріть.


Рецензии