Щасливi йдуть до школи дiти...

Втомилось гріть веселе літо -
Забралось, десь, відпочивать.
Щасливі йдуть до школи діти,
Писать, букварики читать.

Задачі й приклади рішати,
Співати, креслить, малювать...
Багато хочуть розпізнати,
Щоби, як мама з татком стать.

Ось, ось і дзвоник в клас закличе,
Свій, вчитель розпочне урок...
Щоб не зпізнитись швидше й швидше,
Старанні діти роблять крок.


Рецензии