Зони

Межа між зонами – Кохання,
Любов в душі, солодкий Мир,
Коли до мати ранком раннім
Ти повертаєшся у двір,

Пробігло де твоє дитинство,
Де поцілунок перший був …
Там, де живе твоя родина,
Й де слова Любові чув!

І не страшні кайдани в зоні
Коли у серці Мир бринить …
Кохання не сховаєш в схроні,
Любов всі зони припинить!) 


Рецензии