Gelozie

           29.08.2017.
           NOVOSIBIRSK
             (MOLD)
Prea departe sant eu,
Prea departe iubit-o de tine.
Zi de zi dorul greu,ma apasa mereu,
Ma-nspaimant,ce se-ntampla cu mine?
Nopti in sir nu am somn,
Te visez in rochita albastra,
Cum ma strigi,cum ma chemi,
Viata mea,floare mandra din glastra.
Tu iti lasi usurel capusorul pe al meu umar,
Ma alinti cu-n sarut fermecator...
Si al tau glas sonor,in urechi imi rasuna:
-Dragul meu,unde esti?...Te astept,te ador!
Iar in sufletul meu vesnic arde iubirea,
Imi dau aripi sa zbor clipele fericirii...
Dar ma curma prea rau,cu ai sai umeri grei-DESPARTIREA,
Eu, oriunde n-as fi,esti cu mine mereu-GELOZIE!


Рецензии