А внизу р ка. Я на хмарах жду жду...

*   *   *

А внизу ріка.
Я на хмарах
жду і жду дяка;...
І нарешті я засяю —
як канон для будяка!

Се;рця будяка
не вміщатиме —
ні пліт дощатий
ні революцій
                повітря
ні контр-еволюцій
площадність

Будяк безкрайній
порух безкрайній
серце безкрає —
«Святий Боже, Святий кріпкий,
Святий безсмертний» —
співає

29.08.2013, 1.11.2013


Рецензии