В неб мена

           В небі імена

                Скрипальці Світлані Ураковій,
                яка з золотою любов’ю, присвячую

З трав
котрі тільки усе ж гіркота;
З каменю
котрий усе ж самота
Серцем
в котрім любов золота
Вписує в небо
навік імена
той, в кого
втуляться Божі уста

Той, кому вічність
вже Богом дана
Дбає зо світу
одні імена
Ставить їм руки
торкатись повік
чи торкатись навік

дуже незручний — святий чоловік!..

Мертве ураз прозріває —
прозирає Христа!
Ім’я шепочуть із серця вуста.
Обмака в світлоносну жилу;
витяга
й наперстає!

Незручним — незручна: Святая!

21.07.2013


Рецензии