Для тебе

Я вітаю тебе, коханий!
Ніжно кличу тебе- дідусь.
Я радію, бо ти- бажаний.
Ніжно в очі твої дивлюсь.

Ми вже довго з тобою поруч.
Ти- терплячий , і любиш- ніжно.
Я з тобою- і в море, і в гори!
Не такий зовсім ти, як інші.

Я вітаю тебе, мій любий.
Зичу тільки щасливих років.
Будь зі мною. З тобою я буду.
Буде все- як скажу, так, як ти захотів.


Рецензии