Было, выбор
On a corner
A white fence
A black door
A long hallway
A painted face
An old staircase
An open drawer
A ring of keys
A house of choices
An endless puzzle
A useless game
A house of mirrors
A ring of choices
Where every answer
Is the same
—
@existential-words.tumblr.com
Дом на углу
Белый забор
Черная дверь
Длинный коридор
Портрет
Старая лестница
Открытый ящик
Связка ключей
Дом полон выбора
Бесконечный пазл
Бесполезная игра
Дом зеркал
Выбор по кругу
Где каждый ответ
Тот самый
Свидетельство о публикации №117082808037