Ехо Москви

Росіяночці,журналістці
Закортіло розсунуть межі,
Хіть єства,
         і зненацька,зблизьку
Роздивитися Незалежну.

Розібратись з козацькой вдачей,
З посіпаками радикалів;
Але їй не вдалось побачить,
Хоч ти плач,москаля на палі.

Нісенітниця крутить кІна;
Зомбоящик пускає піну.
Як на цвинтарі,все спокійно
В post-майданiвській Україні.

Ані сумніву,ані смути,
Ані смутку...
           Чи не задаром
Попоїли... А зле кому тут?
Хто тут дохне? хіба нездара.

Де війна?..
       На газоні зони;
У сучасній west-буцигарні
Гарно злодiям у законі
І заїзджим писакам гарно.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.