Чому так

Чому у нас це так
Пороблено людині.
Що за якийсь п’ятак
Вбиває люд хтось нині.

Наймається в загін
Та йде в чужу країну,
Де всіх вбиває він
Й додому шле світлину,

Де  він немов герой
Стоїть із автоматом,
Сміється цей плебой
Й  місцевих криє матом.

А влада, звідки він,
Якого і наймає,
В брехливий дзвонить дзвін,
Що наших там немає.

Нам Бог сказав  не вбий,
А цей живе й вбиває,
Ще й нібито нічий,
Звірюга він хай знає.

Й душа його піде
Страждати в пеклі вічно
Й не буде жить ніде,
Для неї це трагічно.
28.08.17.


Рецензии