В рне серце
І у вирій летять журавлі,
Та кохання, ще хочеться й досі,
На священній і грішній землі.
У минуле немає дороги,
Без кохання немає життя
І даремні на серці тривоги,
Поки чую у серці биття.
Чим же винна душа, що кохає?
Б’ються поряд гарячі серця,
А душа покаяння благає,
Просить ласки у Бога творця.
У лиху друг зявився годину
Я прогнати його не змогла,
Покохала цю дивну людину
Вірне серце, йому віддала.
Хай пробачить за все мати Божа,
За, це рішення грішне земне,
Без кохання прожити не може,
Адже вірно кохає мене.
Без кохання життя не існує,
Нам, його подарує Господь,
Він кохання обом пропонує,
Так навіщо серця, є і плоть.
Свидетельство о публикации №117082803511
Расскажи! Можешь в личных сообщениях.
С теплом души,
Галя
Галина Сафиулина 25.09.2017 12:49 Заявить о нарушении