Не казвайте никога Край!!!

Автор: Генка Богданова

Случва се в порив на гняв да се заричате:
„ Край! Няма връщане вече назад!“
Но помнете, че ако силно обичате,
ще се почувствате празен, нещастен, нерад.

Гневът в душата ви  ще се стопи като сняг,
ще закопнеете  назад да се върнете,
в миг ще забравите клетвите свои и пак
ще искате любимия да прегърнете.

Затуй не бива да казвате никога: „Край!“,
нито напразно клетви с гняв да изричате!
Ако сте влюбени даже  и  адът е рай,
с раздяла  на  болка сами  се обричате.


Рецензии