Подарок

.......^^
......(...)
......(...)
......\...\
_*__;;
____;;;;
____;;;;;;
___*_;;;;;;
______;;;;;;
_*____;;;;;;;
____*_;;;;;;;;;
______;;;;;;;;;;
______;;;;;;;;;;
_*____;;;;;;;;;;;
_____;;;;;;;;;;;;;;
_____;;;;;;;;;;;;;;;;
__*__;;;;;;;;;;;;;;;;;
____;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
___;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
__;;;;;;;;=;;;;=;;;;;;;
_;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;
;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;
;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;
_;;;;;;;;;;;;;;;;;;
__;;;;;;;;;;;;;;;;
____;;;;;;;;;;;;
_______;;;;;;;;;;;

......\...\
......(...)
......(...)
.......>>


Рецензии