Океан

хай я хоч – б у д у
не знаю
музикою
музикою ...  музикою...
ароматом-музикою
як гуцул
   в лісі скраю...
Ти в серці – зі словом


хай  передаватиму –
Твоє лице –
(не знаю:
що кажу? я плакатиму!) –
все одно:
більше – Тебе відчуватиму!!...


хай почую Твій голос!
бо хто я? –
Ти – живий Океан:
Голос...
Океану Богородиці...


Рецензии