Роднаму гораду
І такі старадаўні, такі малады.
Наша памяць жывая і лёс наш, і гонар,
Вера наша і мудрасць, што з намі заўжды.
Нарадзіўся з легенды, народных паданняў
І авеяны воінскай славай даўно.
Столькі трэба было табе сіл, намаганняў,
Каб стаць краем багатым, наш горад Сянно.
Мы памножым і славу тваю, і багацце,
Шмат яшчэ праляціць незабыўных гадоў.
Будзе радасць у нас, дабрабыт у кожнай хаце,
Мы табе аддадзім нашу вернасць, любоў.
Мы жыццём з табой звязаны, лёсам адзіным,
І адна ў нас дарога, і шчасце адно.
Ты здзіўляеш усіх сёння воблікам дзіўным
І сваёй прыгажосцю, наш горад Сянно.
Свидетельство о публикации №117082701697
Ядвига Довнар 14.10.2019 21:55 Заявить о нарушении
Усяго добрага Вам!
Лариса Гапеева 15.10.2019 09:04 Заявить о нарушении