Есть что-то в каструле?!

Не зрозумів хлопчина знатний,
Куди подівся огірок салатний.
Та ще й біда одна прийшла,
В тарілкі каші вже нема.

Довго думать він не став,
З карману тістечко дістав.
Пішов малий по дому тихо,
Добувати щастя й втіху.

Кмітлива вдача у хитрулі,
Сказала: "Є щось у каструлі".
Секунда, дві, хто там щитає?
З'їв все мужик й водою запиває.

Почувши кроки мами з татом,
Став жваво злочин свій ховати.
Знайшов кота і наказав сердито:
"Сиди ось тут, а я добавку просити!"


Рецензии