Об1цяй мен1
Що слова твої, мов залізо:
Ти мої почуття ним було розбив,
І заклеїв назад спокійно.
Обіцяй мені, як тоді,
Що для тебе я незрівнянна!
Ти навчив мене вірити в твої сни,
Де я, справді, така кохана!
Обіцяй мені, наче вперше,
Що ми разом пройдемо все.
Я з тобою, як пташка в небі,
Що в повітрі знайшла себе.
Обіцяй мені, як колись,
Що слова твої, мов залізо:
Ти мої почуття ним було добив,
І заклеїв назад спокійно.
23.08.2017
Свидетельство о публикации №117082606412