***

Цей вірш присвячую тобі
Моєму коханню на землі
Нехай же оминають нас
Страшні і небезпечні дні

Нехай палають у вогні
Сумні історії з життя
Де кожен з нас на самоті
Де не взаємні почуття

Нехай же спокій у душі
Живе й дарує радощі
А з ним солодкий присмак губ
І ніжний дотик рідних рук

І хоч в серцях часом дощі
Не треба йти на крайнощі
Я вірю в те,що ти десь є
Я вірю,що журба мине

Цей вірш присвячую тобі
Своєму щастю на землі
Рахую дні й солодкі сни
До нескінченної весни
           26.08.17


Рецензии