Що входить до твого складу?
Який вміст має душа?
Яскраву й надуту обкладинку,
І ховається там пустота.
Що втримає тебе від розпаду?
Де сили шукати в собі?
Людські атрибути дешево продані,
І не в моді розумні мізки твої.
Хто навчить тебе говорити правду?
Яку цінність мають слова?
Поклітинно вмирає й зникає душа,
А ти божевільно-двояко жива.
Свидетельство о публикации №117082500883