Умирал мотылек. Притча. укр. язык

Вмирав метелик... Притча
***оригінальний сюжет***

Вмирав метелик у воді.
Картав свою необережність,
Бо перетнув межі безмежність...
Чи Божий суд лишив надій...

Ми хто? Ми- в"язні Чорних дір...
У тріпотінні крил казкових
До неба не злетіти знову.
Вода... Це горизонт подій.

...а риба знизу підпливла,
Свої сповільнюючи рухи.
Той Світ, сп"янілий  від задухи,
В якому жити б не змогла,

Він був її годівником...
Теж парадокс. Межею краю
Єднань світів, яких немає...
Для всіх єдиний outcome...

...і- раптом бачить два крила,
Що є принадою для вобли...
-станцюй останній пасодобль!!!-
ВОНА НАЖИВКУ УЗЯЛА.

...гачок вийматись не хотів...
І Бог- рибалка був веселий...
...лежав на березі метелик,
Померлий в кращім із світів.


Рецензии